Blinderen

Je hebt verschillende tinten om uw auto te laten blinderen. Bij uw voorruit is het verplicht om 75% lichtdoorlatend te zijn en uw voorste zijruiten moeten 70% lichtdoorlatend zijn. Bij RAS Raalte zijn we hier gespecialiseerd in en kunnen wij u goed en veilig verder helpen.

Vakwerk

Blinderen is echt precisie en vakwerk. Je hebt verschillende soorten folie en verschillende tinten voor diverse auto's. Deze tinten worden aangebracht door een specialist. Je mag deze ruittinten op elke ruit plaatsen, maar je hebt wel eisen waar je aan moet voldoen.

Meerwaarde

Als u uw autoruiten laat blinderen creëert u een meerwaarde voor uw auto. Het straalt een soort luxe uit. Ook komt er minder UV-straling door en verminderd het de kans op inbraak omdat de goederen in de auto niet meer zichtbaar zijn.

Verschillende tinten

Je hebt verschillende tinten om uw autoruit te blinderen. Het is belangrijk dat een specialist dit goed voor u uitzoekt. U heeft ook geen zin in een boete. Weet u niet zeker welke tinten u mag gebruiken? neem dan contact met ons op!

Prijsopgave voor blinderen

3 Deurs

Vanaf €180

5 deurs

vanaf €200

Sedan

vanaf €200

Station

vanaf €300

SUV

vanaf €300

Achterruit

vanaf €100

bedrijfswagen dubbele cabine

Vanaf €100

bedrijfswagen achterruit

vanaf €100